Но какво е то! Като разравят по обстойно те разбират,

...
Но какво е то! Като разравят по обстойно те разбират,
Коментари Харесай

Децата Играеха В Калта На Двора, Но Напипаха Нещо Метално! Виж Какво Изкопаха И Няма Да Спиш! Уникални Снимки, Ще Ти Вземе Акъла!

Но какво е то!

Като разравят по обширно те схващат, че в задния им двор на половин метър дълбочина в калта е заровена същинска кола!

Моментално викат полиция, и откакто управляващите изравят автомобила, шокираното семейство вижда, че това е извънредния модел от 1974 Ferrari Dino 246 GTS!



Първото, което са си помислили служителите на реда е, че във Ферарито е заровен мъртвец, само че това изобщо не било по този начин! Спортната кола била деликатно „ опакована “ с фолио, парцали и тиксо.



Някой сигурно я е заровил с концепцията да я извади след години. Колата е била в съвършено положение!

Разследването открива невероятната истина. Собственикът на Ферарито е наел крадци, които е трябвало да я засилят в океана, с цел да прибере тлъстата застраховка. На крадците сърце не им дало да унищожат красавеца и са го заровили с концепцията, че след някоя друга година ще си го приберат.

Уникалното Ферари е продадено на търг за сумата от $9 000 /доста тлъста цена за това време/ на млад монтьор, който я възвръща изцяло до заводския и тип! Колата и до през днешния ден е в фамилията на механика с регистрационен номер „ DUG UP “, което значи изровен!/Bradva.BG





А това е красавецът през днешния ден! Все по този начин съвършен:





Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР