Нийл Робъртсън спечели първо отличие за новия снукър сезон, побеждавайки

...
Нийл Робъртсън спечели първо отличие за новия снукър сезон, побеждавайки
Коментари Харесай

Робъртсън надви О`Съливан и триумфира в Хонг Конг

Нийл Робъртсън завоюва първо отличие за новия снукър сезон, побеждавайки с 6:3 фрейма Рони О’Съливан в звездния край на шампионата по снукър " Хонг Конг Мастърс ". 

Асото се извини на феновете в зала " Кралица Елизабет " в събота, когато отстрани локалния любимец Марко Фу, а в мача за трофея бе в чудесно положение против Ракетата и не пусна самодейността в края.

Освен купата, Робъртсън напуща Хонконг с затлъстял чек за 100 хиляди паунда, като общият награден фонд бе 315 000.

Робъртсън първи се развихри сред топките в мача и направи серия от 48 точки, само че спря и Рони изравни резултата, след което разчисти цветовете за 1:0 фрейма.

Брейк от 73 обаче възвърне равенството, а по-късно реализира поврат със серии от 80 и 53 в третия фрейм за 2:1. Двамата продължиха високия стандарт на мача и размениха поредици от 67, преди О’Съливан да изравни за 2:2 с “престрелка ” по черната.

Феноменално почистване на стойност 143 изведе Гения от Чигуел напред с най-големия брейк в шампионата, само че това бе и последният му извоюван фрейм.

Робъртсън изравни след закъснение от 1-44 в шестата партия, а след това стигна до нужните снукъри във фрейм номер 7, с цел да затвори мача в своя изгода с печеливши серии от 68 и 82 - 6:3.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР