Кайрън Уилсън и Али Картър се класираха за четвъртфиналите на

...
Кайрън Уилсън и Али Картър се класираха за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Кайрън Уилсън и Али Картър стигнаха до четвъртфиналите в Крусибъл

Кайрън Уилсън и Али Картър се класираха за четвъртфиналите на Световното състезание по снукър в Шефилд, откакто реализираха обрати в своите осминафинални дуели.
 Сензация в Крусибъл! Аматьор изхвърли Ракетата от международното по снукър (видео)
Уилсън изоставаше с 1-6 при започване на своя мач с миналогодишния полуфиналист Бари Хоукинс, като през вчерашния ден съумя да понижи недостига си и стартира деня с пасив от 7-9. Воинът показва типичния си темперамент, с цел да вземе шест от осемте изиграни фрейма в заключителната сесия, с цел да стигне до триумф с 13-11.

27-годишният англичанин затвори мача с два следващи сенчъри брейка от 125 и 132 точки, с което стотачките в мача станах общо девет – пет за Уилсън и четири за Хоукинс. За място на полуфиналите Уилсън ще спори с Дейвид Гилбърт, който победи настоящия международен първенец Марк Уилямс във втория кръг.

Обрат имаше и на другата маса в Крусибъл, като Али Картър взе шест следващи фрейма против Джоу Юелон, с цел да стигне от 7-9 до 13-9 и да си обезпечи място на четвъртфиналите. Финалистът от 2008-ма и 2012-та година ще се изправи в идващия кръг против квалификанта Гари Уилсън, който победи Лука Бресел и Марк Селби в първите си два мача.

Късно нощес станаха ясни и последните двама четвъртфиналисти след изиграването на последните сесии от мачовете Джон Хигинс – Стюарт Бингам (8-8) и Джъд Тръмп – Дин Дзюнхуей (7-9).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР