Новият световен шампион по снукър Джъд Тръмп не скри радостта

...
Новият световен шампион по снукър Джъд Тръмп не скри радостта
Коментари Харесай

Тръмп: Хигинс ме принуди да покажа най-доброто от себе си

Новият международен първенец по снукър Джъд Тръмп не скри насладата си след успеха над Джон Хигинс с 18:9 фрейма във финала в шефийлдския спектакъл " Крусибъл ". 
 Джъд Тръмп се приближи до купата в Крусибъл
Това е първа купа за англичанина, с което той взе реванш за изгубения край през 2011 година точно от " Вълшебника от Уишоу " с 15:18. 

" В момента всичко е сюрреалистично, ще отнеме известно време да се приземя на земята. Джон ме принуди да покажа най-хубавото от себе си. Бях квалифициран за такава солидна борба, тъй че резултатът е налице и това е необикновено. Трудно е да го опиша с думи.

Брат ми Джак ми оказа помощ доста този сезон. Той пътува дружно с мен по време на Тура. Да печеля шампионата в наличието на родителите ми е нещо необикновено. Това е сбъдната фантазия.

Ще продължа с работата през идващия сезон и ще се върна със същия апетит за победа. Сега мога да вземам участие във всеки един шампионат и ще бъда малко по-спокоен, което ще ми помогне да покажа най-хубавата си игра.

Много съм удовлетворен от играта си по време на конкуренцията. От края на втория кръг против Дин Дзюнхуей усетих мощ и я задържах в себе си до финала ", сподели Тръмп.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР