Джъд Тръмп се приближи до първа титла от световното по

...
Джъд Тръмп се приближи до първа титла от световното по
Коментари Харесай

Джъд Тръмп се приближи до титлата в Крусибъл

Джъд Тръмп се приближи до първа купа от международното по снукър, откакто поведе с 12:5 фрейма против Джон Хигинс във финала в " Крусибъл ".
 Изненадите в
В първата сесия двамата приключиха наедно, само че във вечерната Асото в колодата взе осем поредни фрейма и се приближи на шест партии от мечтания трофей. Тръмп игра за купата и през 2011 година, само че тогава загуби от Хигинс с 15:18, за който това беше четвърти и финален успех.

Хигинс направи сенчъри брейк от 125 точки и поведе с 5:4 във вечерната сесия, само че това се оказа последният фрейм на сметката на великия шотландец. Тръмп дръпна в резултата посредством серия от 135, след това наказа грешките на противника и продължи да натрупа задатък.

Нов сенчъри от 114 го изведе до 8:5, а след това други огромни серии от 71, 58 и 70 му разрешиха да поведе извънредно безапелационно.

Двамата доближиха до финала по друг метод. Хигинс в профил трагично със 17:16 Дейвид Гилбърт, до момента в който Тръмп беше безапелационен против Гари Уилсън и се наложи със 17:11, като се откъсна във втората сесия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР