Нито съм имал, нямам, нито ще имам къща в Барселона,

...
Нито съм имал, нямам, нито ще имам къща в Барселона,
Коментари Харесай

Борисов: Нито имам, нито съм имал, нито ще имам къща в Барселона, живея в Банкя

Нито съм имал, нямам, нито ще имам къща в Барселона, пребивавам в Банкя, където съм се родил. Сложили ме на фотография с някакъв футболист. Познавам цялата страна и те ме познават всички тези хора. Да разсекретят отчета, в случай че го има, или да се извинят.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за " Барселонагейт " в особено изявлене по тематиката в централата на партията.
Испанските управляващи към ДАНС: Има данни, че Бойко Борисов е обвързван с Барселонагейт
Има доказателства, от които може да се допусна, че в тази ситуация " Барселонагейт " са изпрани над 5 млн. евро, написа " Сега ". Това се схваща...
Прочети повече
" Има опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. Преди малко гледах министър-председателя Петков, който разяснява въпросния отчет или каквото и да е това. Неясен е методът, по който единствено някои медии го получават. Той сподели, че единственото общо, което имам с този отчет, е, че ме има на фотография ", съобщи Борисов.

Той напомни всички министър председатели на Испания, с които се е срещнал. " Аз съм се снимал доста пъти в Испания - от парада в Аликанте, където пред 50 хиляди служители на реда ми връчиха Червения кръст на испанската полиция за работата сред службите на двете страни. След това основния им секретар ми връчи Жезъла на испанската полиция. Много фотоси имам там. Срещал съм се с министър председателите Сапатеро, Мариано Рахой, с Педро Санчес ", напомни някогашният министър председател.

  " Засекретиха енергийната комисия, а там за секунда са източвани милиони. Скриха компаниите, а зад тези компании стоят министри, зам.-министри. Едно време са казвали, че като няма самун, би трябвало им представление. И напомнят някакъв скандал, в който ме забъркват ", възмути се водачът на ГЕРБ.

" Сметките за електрическа енергия не престават да са високи макар обезщетенията. Мрат по 100 души дневно, а те се хвалят, че се справили с коронавирус рецесията. Месеци наред нямаме План за възобновяване, нямаме бюджет в средата на февруари, още преди да са го създали, към този момент приказват за актуализация ", сподели още Борисов.
Премиерът: В испанския отчет за " Барселонагейт " има фотоси на Борисов
Докладът за " Барселонагейт ", който е изпратен от испанските управляващи към българското Министерство на вътрешните работи, не загатваше тъкмо лице, само че имаше фотоси на Б...
Прочети повече
" Искам да припомня за стотиците " подслушвания " - оказа се, че няма и това е неистина. После ядох хора, те са си живи и здрави. Всичко това отпътува и би трябвало нещо ново да се изкара ", възмути се някогашният министър председател.

 



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР