Нищо особено не сме си казвали. Човекът ме поздрави и

...
Нищо особено не сме си казвали. Човекът ме поздрави и
Коментари Харесай

Христо Иванов за ръкуването с Борисов: Той ме поздрави, аз отговорих

" Нищо изключително не сме си казвали. Човекът ме поздрави и аз го поздравих. Нима е вест, че от 240 души, двама са се ръкували. Не е нищо изключително " - това изясни пред публицисти съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов за диалога си с водача на ГЕРБ в пленарната зала.

Според Иванов е рано да се каже, че Народното събрание не може да проработи, макар че депутатите още веднъж не съумяха да изберат ръководител на Народното събрание на първото съвещание.

" Моето умозаключение към този миг е, че се намираме в тежко политическо разцепление. Очевидно намирането на формули и механизми за диалог е мъчно ", сподели той. Според Христо Иванов ползата към диалога сред него и Борисов също приказва за сложната връзка сред партиите.

" Нека да забележим, когато бъде връчен първият мандат, какви ще бъдат анонсите ", прикани Иванов. Той самият не е взел участие в консултациите за избор на началник на Народното събрание, които се организираха по-рано. Там е било управлението на парламентарната група на ПП-ДБ, нейни съпредседатели са Атанас Атанасов и акад. Николай Денков.

Инфо: dir.bg

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР