Нищо не правим, за да променим системата и да се

...
Нищо не правим, за да променим системата и да се
Коментари Харесай

Автосъстезател призова за видеорегистратори в колите на младите шофьори

„ Нищо не вършим, с цел да променим системата и да се лимитират злополуките ”. Това съобщи автомобилният играч Румен Дунев. Той прикани да има видеорегистратор в колите на младите водачи и родителите от време на време да преглеждат картата и записите.

Според него е трябвало да се откри дали преди последната злополука в София, водачът с 3-месечен стаж бутна и умъртви двама младежи, не е бил в гонка с полицията.

„ Да се откри за какво той е карал с толкоз висока скорост, какъв е бил сигнала на светофара за пешеходците и за лидера на автомобила. Колата, закупена за младия лидер, е с разнообразни джанти, разнообразни гуми. Автомобилът не е спирал откакто е аварирал и блъснал хората, спрял е след към 350 м, когато колата се удря в дирек. Вероятно това е предотвратило още произшествия ”, счита автомобилният играч.

По думите му е нужна смяна - от издаването на здравно удостоверение, през метода, по който се организира шофьорският курс.

„ Ако има некачествено образование и изпит, значи имаме фалшив лидер на пътя ”, сподели Дунев в ефира на Нова. Той посочи какъв брой е значимо да се одобри новият Закон за придвижване по пътищата.

Image by
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР