Нищо не е ясно от това, което чухме до момента

...
Нищо не е ясно от това, което чухме до момента
Коментари Харесай

Делян Добрев: Нищо не е ясно от това, което чухме до момента за газа

" Нищо не е ясно от това, което чухме досега с изключение на едно заричане, една клетва от страна на премиера, че газът е по-евтин. Позволете ни да се съмняваме, тъй като опита ни с това държавно управление и истините, които споделят е недобър ". Това сподели Делян Добрев от ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Добрев разяснява пред публицисти новината, че министър председателят е договорил в Съединени американски щати доставки на полутечен природен газ.

Той сподели, че в случай че е правилно несъмнено е добра вест. " Защо споделям: Ако е правилно? Защото ние свикнахме министър председателят Кирил Петков да има много фриволно отношение към истината. Тоест ние нямаме детайлности във връзка с цената, не знаем с кой бенчмарк я съпоставят, с цел да кажат, че е по-ниска. Тоест би трябвало да забележим повече детайлности. За един танкер ли става въпрос, или става въпрос за 20?
На нас ни трябват 20 танкера на година, с цел да задоволим потребностите на България. Ако тази ниска цена е за 1 танкер, то ние не сме създали кой знае какво ", уточни той.

Сред въпросите, които уточни е и тази цена трансформира ли се във времето.

" Има доста въпроси, на които ние нямаме отговор ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР