„Нищо човешко не ми е чуждо“ е истина, която най-вероятно

...
„Нищо човешко не ми е чуждо“ е истина, която най-вероятно
Коментари Харесай

Само за палави дами: Как да му доставим удоволствие с крака

„ Нищо човешко не ми е непознато “ е истина, която най-вероятно най-малко един път всяка от нас е изричала. Въпреки това не всяка от нас е склонна да изпада в перверзна центрофуга в леглото.
За някои мисионерската поза е повече от чевръста и задоволителна за фамилното наслаждение. Други я анатемосват и притеглят на своя страна разнообразни техники за снабдяване на наслаждение. Една от тях е оргазъм на стъпалата.
Разбираемо или не, много хора са защитно настроени към анусите си. Но има и такива, които са изключително срамежливи, стане ли дума за стъпалата им. Не всеки обича да смучат палците на краката му, пък било то и мощно еротично. Така че преди да се насочите на юг от кръста, попитайте колегата си дали е ок да доставяте кеф на стъпалата му.
Разбира се, хигиената е значима, в случай че не сте особени фетишисти на тематика миризма и обичате сексът ви да бъде съпроводен от „ възбуждащо “ зловоние. Ако сътрудникът ви е колеблив за шерването на краката си с вашата уста, дайте му опция да мине през банята, преди да се опитате да го въвлечете в света на фут култа.
Никой няма да ви сметне за човекоядец, в случай че решите да „ изядете “ палците му. Изберете масажно масло, което не е нездравословно за вътрешна консумация (зехтинът ще свърши работа) и масажирайте краката на обичания, а след това му оближете пръстите с кеф.
Не забравяйте, че за мъжете е изключително сластно, в случай че партньорката им не ги изпуска от очи. В случая това има в допълнение значение, защото от физиономиите, които прави, ще разберете дали инцидентно не го гъделичкате. Нещо, което сигурно би прецакало половото ви въодушевление.
Стимулирането на палците на краката се приближава много до същото упражнение с уста, протичащо се върху пениса му. Започнете постепенно, дразнете го, не го засмуквайте просто. Използвайте езика си, проследявайки извивката на цялото ходило, арката от горната му страна, пространството сред всички останали пръсти. Не бързайте, наслаждавайте се на удоволствието, което доставяте.
Това че вие доставяте приятност, не значи, че би трябвало да забравяте за личното си доволство. Спомнете си за всички преимущества на позата 69 и вкарайте лек колорит разграничение в нея. Вие с палец в уста, той с вашата женственост.
И като приказваме за крайници, кой е споделил, че единствено вашата уста и неговите палци би трябвало да са в центъра на вниманието. Вкарайте в приложимост личните си стъпала - галете с тях дупето му и стимулирайте члена му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР