Нинова заяви, че не може да се толерират екстремисти и

...
Нинова заяви, че не може да се толерират екстремисти и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Председателят Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма

Нинова съобщи, че не може да се толерират " екстремисти " и " фашистки " прояви.

" Само ние от Българска социалистическа партия не сме част от това. Уверявам ви, че българският народен интерес може да бъде защитаван. В този екстремизъм и лакомия за власт за държавно управление непременно, не се чу нито дума с грижа за хората. Нашите закони за безвъзмездни медикаменти за деца, повдигане на МРЗ на 850 лева, както и преизчисляването на пенсиите, бяха отхвърлени от останалите партии. Не сме получили покана за диалози за кабинет, само че няма да участваме в коалиция на омертата ", сподели Нинова.

Станахте очевидци на едни от най-срамните подиуми в най-новата история на българския парламент. Видяхте всичко през екраните, само че не чухте всичко, съобщи Нинова. 

" Две кохорти взаимно се упрекнаха в национално изменничество. Едните, така наречен евроатлантици бяха упрекнати за работа на непознати посолства. Те от своя страна упрекнаха другите в Путинизъм, прислужници на Путин, бранители на ползите на Русия. Плюха се безусловно, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри против фашисти. Стигна се до екстремизма на " Възраждане " да желаят навлизане в Народното събрание и да приказват за прелом и контрапреврат. Видяхме съсипия, дъно и проваляне. Ние не сме част от това ", уточни Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР