Ninja Theory и Microsoft присъстваха на тазгодишното издание на The

...
Ninja Theory и Microsoft присъстваха на тазгодишното издание на The
Коментари Харесай

TGA 2021: Гейплей видео към Senua’s Saga: Hellblade II

Ninja Theory и Microsoft участваха на тазгодишното издание на The Game Awards, където беше показан и нов геймплей филмов откъс към Senua’s Saga: Hellblade II.

Анонсирана преди две години, Senua’s Saga: Hellblade II е продължение на Hellblade: Senua’s Sacrifice. Играта провокира страховит възторг при излизането си, изключително вземайки поради това, че тя идва от без значение студио (самите Ninja Theory нареждат първата игра, като „независима ААА игра“). Страхотната работа на студиото във връзка с визията, звука и историята беше оценена по достолепие, както от рецензията, по този начин и от геймърите. Но те не бяха единствените. Скоро след появяването на Senua’s Sacrifice, Ninja Theory бяха добити не от кого да е, а от Microsoft, които видяха големия гений на Тамим Антониадис и неговите сътрудници.

Самата игра разказваше за млад боец, която губи всички свои близки във нахлуване от вражеско племе. Със гибелта на своите близки обаче, Сенюа, както е името на основния воин, стартира да губи постепенно и връзка с действителността и пътят към отмъщението се явява и път към спасението на разсъдъка ѝ. Това беше и един от акцентите при представянето на първата игра, като Ninja Theory се съветват неведнъж със експерти от медицинските среди, както и с хора, страдащи от разнообразни душевни болести. Една от задачите на играта, споделя по това време, създателят на студиото Атнониадис е посредством Hellblade повече хора да научат за терзанията, които търпят тези хора и потребността, която би трябвало да им бъде обърната.

Що се отнася до Senua’s Saga: Hellblade II, то известните са съвсем равни на нула. Самото видео е малко мъчно да се дефинира какво тъкмо е. Макар и да идва с надпис „геймплей“ и IGN да вземем за пример да настояват, че това е истински геймплей, то показаното наподобява прекомерно реалистично да е тъкмо геймплей, а по-скоро е синематика в действително време, основана благодарение на енджина от играта – Unreal Engine 5, което не прави показаното по-малко впечатляващо. Без никакво подозрение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР