ГДБОП спря измама на клиенти на мобилен оператор с фалшиви

...
ГДБОП спря измама на клиенти на мобилен оператор с фалшиви
Коментари Харесай

ГДБОП спря измама на клиенти на мобилен оператор с фалшиви договори

ГДБОП спря машинация на клиенти на мобилен оператор с подправени контракти
Специализирана полицейска интервенция за откриване на длъжностно заграбване в огромни размери е извършена от чиновници на ГДБОП на 17 май на територията София и Ихтиман, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Акцията е била осъществена взаимно със чиновници на Окръжния следствен отдел при Софийска окръжна прокуратура, и е осъществена под надзора на Районна прокуратура – Елин Пелин, прецизираха от там.

В хода на следствието е открито,
че трима представители на телекомуникационна компания са съставяли неистинен
или са подправяли съществуващи документи сред комерсиалното сдружение и неговите клиенти. Става дума за контракти за лизинг и за мобилни услуги, спомагателни съглашения и приложения към тях и други До момента е открито, че в продължение на две години тримата са работили в съучастничество и са присвоили огромен брой мобилни устройства, за което им е повдигнато обвиняване.
При претършуване на жилища, пространства и моторни транспортни средства, употребявани от тримата,
както и при осъществени персонални обиски, е конфискувано огромно количество разнообразни типове смарт устройства – мобилни телефони, таблети, преносими компютри, слушалки. Престъплението е квалифицирано по няколко члена от Наказателния кодекс, които се отнасят за длъжностно заграбване посредством превръщане на документи и потреблението им през нескончаем интервал от време. Работата по случая продължава.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР