В началото на Фуриоза: Сагата на Лудия Макс“ се запознаваме

...
В началото на Фуриоза: Сагата на Лудия Макс“ се запознаваме
Коментари Харесай

Преглед на филма: Сагата „Лудият Макс“ стъпва (трудно за намиране) във вода с разочароващия „Фуриоза“

В началото на „ Фуриоза: Сагата на Лудия Макс “ се срещаме с един шутник жена, която язди кон, след това мотоциклет, забива няколко неприятни момчета с финес в стрелбата и се бие с навалица. Но това не е Фуриоса – това е нейната майка.

Това е една от странностите на най-новото предложение в кинематографичната галактика на Лудия Макс: основателят и режисьорът Джордж Милър пое най-готината роля в „ Лудия Макс: Пътят на яростта “ от 2015 година ” и построиха цяла предистория към нея, само че все пак я засенчи от всички останали.

Възрастната Фуриоза — свита, стисната Аня Тейлър-Джой — се появява едвам след първия час — получаваме прекалено много предтийнейджърска Фуриоза — и тя е кротка през още една четвърт от кино лентата. Ние, почтено казано, искахме повече. Чарлийз Терон в ролята на Фуриоса дава обещание пъчене на „ Топ Гън “, само че Тейлър-Джой най-много гледа гневно в профил.

Това, което става за стара Фуриоза, е доста неприятно: тя устоя на отвличания и изтезания в детството, онемява, представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР