Нина и Боби Манекена, по-известни като Пиленцата от Монако съобщиха

...
Нина и Боби Манекена, по-известни като Пиленцата от Монако съобщиха
Коментари Харесай

Нина отхвърли оферти за секс, събра се се Манекена ВИДЕО

Нина и Боби Манекена, по-известни като " Пиленцата от Монако " оповестиха куп пикантерии. Те гостуваха в " По-късното шоу на Николаос Цитиридис ". Двойката заяви, че след едноседмична разлъка, още веднъж са дружно.

„ Скарахме се на моя имен ден, 14 януари. Имахме резервация за 5-звезден хотел и на рецепцията започнах да запитвам Боби няма ли да имаме деца, да си родим едни дребни манекенчета. Боби сподели, че още му се живее и желае да си избухва гъзарски на Ривиерата. На мен ми падна пердето и му споделих: Ставай и си тръгвай “ – показа Нина пред Николаос.

Боби също показа своята версия. Според него Нина е била доста смутена, тъй като неотдавна е умрял неин непосредствен. „ Исках да си умря малко от нея, само че не можах да го направя, непрекъснато се чувахме по телефона “ – разясни Манекена.

„ След раздялата отидох на аления килим да си поплача. Въпреки абсурда му резервирах неповторим хотел в Любляна, с цел да му е първокласно даже и в този тежък миг. Ние си имаме цялостно доверие.

През тази седмица не излизах от у дома, тъй като на улицата непрекъснато някакви араби се закачаха с мен. Мои почитатели в интернет ми предлагаха пари и ме поучаваха да се разделя с Боби. Аз обаче пари не одобрявам. Обожавам Борислав, поисквам на всеки да има такава обич “ – описа Нина.

Двойката, чийто кум е Николай Бареков, показа, че ще има дребни пиленца, когато му пристигна времето. Това е божа работа, а в случай че не стане, може да се опитва инвитро. Нина призна, че, в случай че зачене на Ривиерата, ще поканят Филип Плейн за кръстник. Ако зачене в България, кръстник ще е техният другар от Пловдив - Ванката.
Свързани вести Боби Манекена и жена му измежду лукса на яхтено шоу в Монако Боби Манекена в сепарето на Фабио Бриаторе
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР