Нина Добрев се събра със семейството си, видя HotArena. Холивудската

...
Нина Добрев се събра със семейството си, видя HotArena. Холивудската
Коментари Харесай

След месеци раздяла: Нина Добрев се събра с родителите си

Нина Добрев се събра със фамилията си, видя HotArena.

Холивудската звезда съумя да прекара време с майка си и татко си. Фамилията се срещна в Солун, където Нина снима филм. Родената в България актриса не е виждала родителите си няколко месеца. Нина живее зад океана, а най-близките й хора са в София. Срещите им в последните години са по-редки най-много поради пандемията и компликациите с пътуването. В допълнение графикът на актрисата е претъпкан за месеци напред.

Още когато схваща, че една от локациите на фотосите ще е гръцкия град, Добрев наема вила, в която да отседне и кани фамилията си да й гостува. Родената в България звезда от " Дневниците на вампира " сподели фрагменти от времето, прекарано с родителите си. Брюнетка се любува на срещата с майка си и татко си. Семейството си прави разходки из красивия град и се пробва да навакса времето, в което не са били дружно.

" Когато фамилният бизнес се трансформира в маймунджилъци ", разяснява Добрев към фрагментите. Всяка вечер фамилията сяда на брега на морето, а Нина разпуска с чаша вино. С нея е и най-верният й другар - кучето Маверик. Четириногото е неразделно до актрисата на всички места по света.

В същото време се чака Нина да дойде у нас след няколко седмици. Кога тъкмо ще се случи, никой не споделя. Ала Нина сигурно ще се разноски из обичаната си София. Снимките на лентата " Зидарят " ще не престават в киноцентър " Бояна ". Междувременно Добрев поддържа сътрудника си Уил Смит, който удари Крис Рок по време на раздаването на премиите " Оскар ". " Предпочитам да помня този миг, а не другия ", съобщи Нина и показа видео от момента, в който Смит получава оценката за най-хубав артист, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР