Никой няма да може да попречи на Турция да извърши

...
Никой няма да може да попречи на Турция да извърши
Коментари Харесай

Турция: Никой няма да ни попречи да влезем в Сирия

Никой няма да може да попречи на Турция да извърши военна интервенция в Северна Сирия, съобщи турският външен министър Мевлют Чавушоглу по време на визитата си в Либия, съобщи ТАСС.

Както и преди време никой не можа да ни попречи да правим интервенцията " Ефратски щит ", по време на която унищожихме над 4 хиляди терористи от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), както не можаха да ни спрат при интервенцията " Маслинова клонка ", по този начин никой няма да ни попречи и да правим интервенция на изток от река Ефрат, сподели Чавушоглу, представен от турската телевизия НТВ.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган разгласи на 12 декември, че до дни Анкара ще стартира интервенция на изток от р. Ефрат в Сирия против сирийските кюрдски Сили за отбрана на народа, които Анкара преглежда като терористична организация, обвързвана с Кюрдската работническа партия (ПКК). Ердоган разгласи по-късно, че Турция ще отсрочи плануваната военна интервенция в Северна Сирия. Той уточни, че офанзивата ще стартира идните месеци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР