Николета напомпа устнитеНиколета Лозанова не си губи времето след прибирането

...
Николета напомпа устнитеНиколета Лозанова не си губи времето след прибирането
Коментари Харесай

Николета напомпа устните

Николета напомпа устните
Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в България и се снабди с нови устни. Плеймейтката се подложи на интервенцията в елитна столична клиника. Тя си постави специфични хиалуронови филъри. Цената на 1 мл от тях е 400 лева

За оформяне на плътни и сочни устни и силует са нужни 2-3 мл на джука. Разумният метод за естетически добре изглеждащи джуки включва няколко процедури през период от няколко месеца.

След следващата пластика устните на Николета претърпяха сериозна трансформация.

”Обичам новите си устни ", разгласи половинката на вратаря на националния тим по футбол Николай Михайлов.



Според някои нейни почитатели това не е най-хубавото решение на Лозанова за външния й тип. Намират се и такива, за които тя е замязяла на фолкпевицата Мария в устата. И напомнят, че точно сексбомбата и чалга дивата имат най-вече пластични интервенции измежду известните лица в България.

Това е n-тата намеса, на която Николета се подложи. Преди да посегне на устните си, тя промени носа, брадичката, скулите и зъбите си. Преди намесата на хирурзите брадичката на плеймейтката бе много по-овална. Носът й в този момент е идеално прав, доста по-фин и от тумбестия му връх няма и спомен. От овалната форма на лицето й също не е останало нищо. Хирурзите ловко моделираха скули.

Наличието на силикон в бюста на някогашната брачна половинка на Валери Божинов в никакъв случай не е било загадка. Тя се снабди с него незабавно откакто бе определена за " Мис Плеймейт ". Няколко години по-късно Николета усили още кубиците и съществено изпълни деколтето.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР