Николета Лозанова показа удивително плосък корем, а са минали почти

...
Николета Лозанова показа удивително плосък корем, а са минали почти
Коментари Харесай

Николета Лозанова яде само по 2 яйца на ден след раждането

Николета Лозанова сподели изумително плосък стомах, а са минали съвсем два месеца след раждането на втората й щерка, която е от Ники Михайлов. Ако фотографията е настояща, несъмнено, каквото усещане основава последният пост на плеймейтката в обществената мрежа.
„ Обратно в играта ” , написа брюнетката към фрагменти, за които театралничи пред огледало в хотел в Милано. Николета удиви с плосък стомах, какъвто имаше преди да забременее, което си е напряко за завиждане. Близки на Лозанова издават, че тя се е подложила на строга диета съвсем незабавно след раждането. Николета си разрешавала да хапва единствено по 2 твърдо сварени яйца дневно и парче краставица, а в утринното си кафе добавяла по няколко капки обезмаслено мляко. Зверските рестрикции към храна явно са дали резултат.

Плеймейтката, която кръсти новородената си щерка Борислава на известния й дядо Борислав Михайлов – някогашният началник на БФС, не издаде по какъв мотив е в италианския град, само че явно акцентът е, че се е върнала към професионални задължения. Както е известно, Николета, която има щерка Никол от брака си с футболиста Валери Божинов, е модел, инфлуенсър и има бизнес с червила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР