Николета Лозанова отново прикова погледите към себе си. Брюнетката се

...
Николета Лозанова отново прикова погледите към себе си. Брюнетката се
Коментари Харесай

Николета все по-секси с нов бюст


Николета Лозанова още веднъж прикова погледите към себе си . Брюнетката се тунингова и разгласи сезона на козметичните усъвършенствания за открит. Една от най-известните плеймейтки у нас постави по още 100 кубика в бюста си и гордо ги сподели в обществените мрежи, с цел да благодари на лекаря.

„ Tuning Season 2020 Hello, my new 450! Когато си под скалпела на най-хубавия - доктор @dr.nikolay.georgiev, не си на интервенция, а на обикновена разкрасителна процедура, с обезпечено отличен резултат!”, написа тя в инстаграм, а първата, която хареса поста бе друга силиконка-Андреа.
View this post on Instagram
Tuning Season 2020 Hello, my new 450! Когато си под скалпела на най-хубавия - доктор @dr.nikolay.georgiev, не си на интервенция, а на обикновена разкрасителна процедура, с обезпечено отличен резултат! #thanks #doc #mentor

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Oct 27, 2019 at 11:11am PDT

Останалите фенове на Лозанова също показаха утвърждение, въпреки че някои се тормозиха, че 450 кубика може да тежат на миньончето. Други пък завиждат на Ники Михайлов, който ще може да се наслаждения на прелестите на Ни Ло. Досега тя имаше 350 кубика, само че очевидно е решила, че не стигат.

Доктор Георгиев е един от най-известните пластични хирурзи у нас и е мъж на позабравената естрадна звезда Елвира Георгиева.
При него вървят много VIP дами за пластични интервенции. През лятото Лозанова отговори на въпроси на почитатели за подобренията по тялото си и изрично отхвърли, че е оперирала носа или брадичката си.
woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР