Николета Лозанова издаде биографична книга и това се превърна в

...
Николета Лозанова издаде биографична книга и това се превърна в
Коментари Харесай

Лозанова издаде биографична книга и се превърна в бестселър

Николета Лозанова издаде биографична книга и това се трансформира в едно от огромните литературни събития сега. Макар книгата към момента да не е по книжарниците и да може да бъде закупена само от особено изработен за това уебсайт, няколко хиляди души към този момент са декларирали своята численост от изданието. Това показа самата авторка.

" Всяко достижение в живота ми е връх! ", написа моделът без непотребна невзискателност. " Още през първите 24 часа, над 2000 индивида поръчаха автобиографичната ми книга. Огромно благодаря, че от първо лице " четете " какъв е бил житейският ми път. "

Новината, че Николета Лозанова издава книга, се трансформира в сензация. Още преди да излезе от щемпел, написаното притегли вниманието на хиляди почитатели на фешън икона №1 в България. Някои от тях реагираха с екстаз и неспокойствие, други - остро и присмехулно, поради това, че Николета Лозанова няма какво толкоз да опише за живота си.

Спомените на Николета Лозанова се допълват от родственици, другари и сътрудници, пред които тя е разкрила персоналния си свят, характера си и своите полезности. За споделените прекарвания и усещанията си от нея описват още Валери Божинов, Николай Михайлов, Азис, Андреа, Устата, Кристина Патрашкова, Мартин Карбовски, Венелин Кондаков, още известни персони от света на модата, както експертите от екипа ѝ.

Книгата е съпроводена с мобилно приложение, на което читателите могат да видят спомагателни материали. Първите бройки ще дойдат при читателите си на 15 юли, показва Ladyzone.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР