Николай Митов може съвсем скоро да остане без работа, след

...
Николай Митов може съвсем скоро да остане без работа, след
Коментари Харесай

Николай Митов: Ако е вярно, че ще ме сменят с италианец, ще е много грозно

Николай Митов може напълно скоро да остане без работа, откакто в медиите се появи информация, че ще бъде заместен от италианеца Серсе Козми. Наставникът на Хебър изрази огорчението си от информацията, само че разгласи, че не му е известно към този момент да има сходни проекти от управлението.

„ Нямам концепция какво се случва. Никой не ме е търсил и всичко запознат съм медиите. В петък имахме среща с господин Попов, на която бях възпрепятстван да отида, само че там не се е споменавало нито за италианци, нито за извънземни. Обиден съм, само че по този начин е в България Ако е правилно ще е грозно, тъй като аз и моят екип сме работили и продължаваме да работим непрекъснато за идеята на Хебър, макар че през днешния ден е последният ни работен ден, защото ни изтича контракта “, сподели Митов пред районното издание Plovdiv Derby.

Старши-треньорът на „ пазарджиклии “ прекара 4 години в клуба, като съумя да му издейства две промоции в професионалния футбол, а в този момент по всичко проличава ще се състои промяна на собствеността, с която ще се наложи и смяна на спортно-техническото управление.

На този стадий обаче Хебър остава на общинска прехрана, само че без явен проект за началото на лятната подготовка и завръщането в елитната Първа Лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР