Николай Михайлов отрече да е имало скандал между него и

...
Николай Михайлов отрече да е имало скандал между него и
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Скандал между мен и Наско Сираков няма как да има

Николай Михайлов отхвърли да е имало скандал сред него и притежателя на Левски Наско Сираков. Ето какво сподели вратарят пред " Блиц ":

" На първо място, за следващ път желая да благодаря на почитателите на Левски за невероятната поддръжка през цялата 2020 година След това желая да уточня, че господин Сираков го познавам от 25 години и го почитам извънредно доста като човек, състезател и началник. Скандал сред нас няма по какъв начин да има, без значение по каква тематика. Ако има някакъв проблем, аз и той като огромни хора, ще го уточним. Само сред мен и него, като мъже.

От две годни съм в Левски и чух доста спекулации, интриги и неверни информации по мой адрес. Но това е по този начин с мен от момента, в който съм стартира да се занимавам с професионален футбол. Аз съм привикнал и съм в мир със себе си.
 Наско Сираков гони Николай Михайлов от Левски?
Наско Сираков гони Николай Михайлов от Левски?

Двамата са се скарали поради наднорменото тегло на футболиста

Искам да благодаря на Левски за опцията, която ми даде през това лято. Опитах се да дам всичко допустимо за най-хубавото показване на Левски, по отношение на моментната обстановка в клуба, по отношение на формата на целия тим и моята лична. За новия полусезон ще бъда в съвършена и оптимална форма, тъй като го дължа на себе си.

Ако има нещо за схващане и в случай че има някаква информация, която би трябвало да знаете, ще я разберете персонално от мен и от господин Сираков. Към сегашния час на 19 декември 2020 година аз съм футболист на Левски, имам контракт с клуба до 30 юни 2021 година, извършвам си отговорностите и давам всичко по силите си за тима. Много пъти съм казвал, че за мен е значимо Левски да бъде добре. Всичко друго е на назад във времето. Пожелавам на всички радостни празници. Желая на всички хора, левскари и българи, живеещи у нас и по света, да бъдат здрави, тъй като това е най-важното ", сподели Михайлов.
 Николай Михайлов: Славиша е експерт, той си знае на кои постове би трябвало да има укрепване
Николай Михайлов: Славиша е експерт, той си знае на кои постове би трябвало да има укрепване

" Стиснах зъби. Раздадох се на 100% "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР