Николай Колев има над 25 години опит във фармацевтичния и

...
Николай Колев има над 25 години опит във фармацевтичния и
Коментари Харесай

"ФЬОНИКС Фарма" – модерният доставчик на здраве

Николай Колев има над 25 години опит във фармацевтичния и финансовия бранш. Той е заемал управнически, маркетинг и търговски позиции на няколко пазара. Към " ФЬОНИКС Фарма България " Николай Колев се причислява през 2017 година като ръководещ шеф и ръководител на управителния съвет.Днес той заема позициите на ръководещ шеф и ръководител на управителния съвет на " ФЬОНИКС Фарма България ", ръководещ шеф на " Фармексим " и " Хелп Нет ", Румъния, ръководител на управителния съвет на българската (БАТЕЛ) и румънската асоциации на търговците на едро с медикаменти и е член на борда на Европейската федерация на аптечните вериги.
Новите времена изискват новаторски решения. Затова ние от " ФЬОНИКС Фарма " се развиваме оттатък търговията на едро и към този момент сме интегриран снабдител на здравни услуги. All-in-one тактиката ни работи в няколко посоки - по-добри бизнес връзки с нашите сътрудници, високо равнище на предлаганите услуги и опция да подобрим процесите във фарма бранша.

" ФЬОНИКС Фарма " предлага богато портфолио от услуги с добавена стойност за клиенти, сътрудници и пациенти. Някои от тях са с извънредното ни посланичество на водещи фармацевтични производители, както и услугите ни към аптечен и болничен пазар с близо 3000 аптеки и 250 лечебни заведения, на които доставяме всекидневно повече от 12 000 продукта.

Компанията ни се отличава и с нашия здравен програмен продукт " Аптека Експерт ", който има над 40% пазарен дял измежду аптеките в България. Това софтуерно решение се подрежда на първите места измежду софтуерните артикули на фарма пазара. Контакт центърът за обслужване на клиенти и преддистрибуцията - услугата ни към сътрудници за предпазване на лекарствени и медицински артикули, са друга част от профилираните услуги, които предлагаме.
Реклама
Вече е реалност най-новото бизнес начинание на компанията. Това е търговия и дълготрайни бизнес връзки с потвърдени производители на висококачествени медицински произведения и консумативи, а развиването на електронната търговия към крайни клиенти ще стартира напълно скоро.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР