Никола Спасов-Адмирала е новият старши треньор на "Монтана". 61-годишният футболен

...
Никола Спасов-Адмирала е новият старши треньор на "Монтана". 61-годишният футболен
Коментари Харесай

Монтана обяви името на новия си треньор, който ще води отбора в елита

Никола Спасов-Адмирала е новият старши треньор на "Монтана ". 61-годишният футболен познавач ще изведе новия член на елитната Първа лига за първа подготовка на 21 юли, вторник, а заниманието е планувано за 18:00 часа, заяви президентът на клуба Румен Панайотов, който се срещна през днешния ден с новия ментор.
На стадион „ Огоста “ Спасов ще работи с Венци Иванов и Светлан Кондев, които изведоха "Монтана " до третото място във Втора лига, а преди три дни завоюваха баража с "Дунав " (Русе), след безапелационна победа с 4:1 (Владимир Айтов, Тони Тасев, Николай Минков, 0:4 Атанас Илиев) в столичния квартал „ Овча купел “. И двамата обаче нямат лиценз за Първа лига.
И при Спасов работа с вратарите ще продължи Мирослав Митев. Новото име в щаба на Никола Спасов е Красимир Пунчев, който се завръща още веднъж в "Монтана " като кондиционен треньор.
Никола Спасов е роден на 15 декември 1958 година в София. Като футболист играе като нападател и направи кариера в "Черно море " (Варна). Бил е ментор на „ моряците “ и през 2009 година печели с тима бронзовите медали, което се случва за първи път от 56 години. През 2015 година извежда "Черно море " до край за Купата на България, в който побеждава с 2:1 "Левски " (София). За последно Спасов бе отпред на "Царско село ", с който тим се раздели при започване на април т.г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР