Никола Минчев е добра кандидатура за председател на парламента, но

...
Никола Минчев е добра кандидатура за председател на парламента, но
Коментари Харесай

БСП обявява до края на деня избора си за шеф на НС! Минчев бил добър кандидат, но не ефективен

Никола Минчев е добра кандидатура за ръководител на Народното събрание, само че ние желаеме да предложим и наш претендент. Това съобщи определеният за народен представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов. Въпреки това съгласно него през последните мандати на Народно събрание той не е бил ефикасен и точно това е ролята на ръководителя.
Прочетете още
Социалистът съобщи, че няма информация за какво от Демократична България не са отишли на срещата на партиите през вчерашния ден, само че изрично

“Не може да има победител в този спор. Трябва да има спокойно решение. Колкото повече оръжия даваме, толкоз повече жертви ще има и от съветска, и от украинска страна ”, изрично съобщи той пред БТВ.

Според него бъдещето на Българска социалистическа партия не е обвързвано със Сергей Станишев, само че пък ПЕС ще тръгнат в позитивна посока, откакто той към този момент няма да е отпред.

Изборът на претендент на началник на Народно събрание разяснява и Атанас Зафиров от левицата.

„ Днес има съвещание на Изпълнителното бюро на ПГ на Българска социалистическа партия и откакто мине съвещанието, ние ще обявим нашия претендент. Българска социалистическа партия ще има претендент за ръководител на Народното събрание ”, сподели той пред Българска национална телевизия.

Той отхвърли да назове съответно име за началник на Народното събрание.

" Кристиан Вигенин е извънредно квалифициран, можещ, компетентен политик, който би бил един добър ръководител на Народното събрание. Но през днешния ден са нашите съвещания и през днешния ден ще вземем нашите решения. " Българска социалистическа партия за България " ще има претендент, както прилича на една сериозна партия. Няма по какъв начин аз да изпреваря груповите решения, тъй че още малко самообладание. До края на деня ще обявим нашия претендент и се надявам той да бъде сполучлив ", посочи Атанас Зафиров.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР