Никол Станкулова безспорно е най-красивата естествена жена в родния шоубизнес.

...
Никол Станкулова безспорно е най-красивата естествена жена в родния шоубизнес.
Коментари Харесай

Никол Станкулова отряза Гришо! Хасковлията я махна от мрежите

Никол Станкулова несъмнено е най-красивата естествена жена в родния шоубизнес. Звездата е харесвана от хиляди българи, следящи Нова Телевизия най-много след присъединяване си във Вип Брадър. Един познавач на хубостта на Никол, обаче се открояваше пред останалите - самият Григор Димитров.

Макар неведнъж да е свързван с Николета Лозанова и други плеймейтки, Гришо следваше в мрежата Инстаграм една, единствена българка - Никол Станкулова. Интересен е фактът, че двамата се срещнаха преди първото присъединяване на Григор в шампионата " София Оупън ". Той гостува в ефира на Нова Телевизия и си направи няколко фотоси с Никол. Няколко дни по-късно направи усещане, че Гришо към този момент следваше Никол в Инстаграм и харесваше изявленията й.

Преди време даже се появи информация, че Гришо е зарязал Мария Шарапова поради връзка с Никол Станкулова. Дълго време и самата Станкулова мълчи по тематиката и това оставя много въпросителни.

Налице е и фактът, че след последните клюки за разлъка на Гришо и новата му другарка - Никол Шерцингер , Григор към този момент не следва в мрежите българската Никол. Този факт учуди много българи, защото Гришо продължава да следва други дами и това отхвърля хипотезата за симптом на ревнивост от страна на Шерцингер към дамите, които Гришо следи в интернет. Много българи даже поддържат нашето момиче за по-красиво пред по-възрастната Шерцингер.

През февруари Григор още веднъж идва в България за " София оупън ", а дали ще станем очевидци на папарашки разкрития за тенисиста и красивата водеща, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР