Никога не съм си представяла, че ще търся запознанства онлайн.

...
Никога не съм си представяла, че ще търся запознанства онлайн.
Коментари Харесай

Ето кои са предимствата на интимните срещи след 40 г.

Никога не съм си представяла, че ще диря запознанства онлайн. Не и преди да се разделя със брачна половинка си.

На 40+ съвсем съм не запомнила какво би трябвало да прави човек по срещи -  по какъв начин би трябвало да се облече, по какъв начин би трябвало да се държи. Чувствам се като ученичка.  Дори единствено мисълта, че някой ще ме преценя и може би съди с какви обувки съм, с каква прическа съм, почтено казано напряко ме плаши и отблъсква.  Но като обезверена и сама 40-годишна жена, започнах първата стъпка – направих си профил онлайн.

Първите няколко месеца бяха обезкуражителни и ужасяващи. Постепенно обаче се научих, че не всички уеб сайтове са идентични, че не всеки е откровен в това, което ти споделя – а всичко става още по-сложно, когато стане ясно, че си жена на 40+ години. Освен това си имах своите условия – най-малкото изрично не желаех да се срещам с мъже, които към момента живеят с майките си. Повтарях си, че съм пълноценна, интелигентна и почтена за почитание жена, която знае какво желае, която има своето място в света.

Най-важното, което би трябвало да знаете, е, че не трябва да лъжете за възрастта си . Най-малкото тъй като насреща евентуално ще ви се лепне или някой младеж, или някой, който също е евентуално да лъже за възрастта си, и най-после да се окажете на среща с човек над 60.

Когато кажете действителната си възраст, мъжете могат да преценяват дали имат какво да предложат. Умните от тях ще схващат добре, че дамата на 40 знае какво желае от живота , има специалност, финансово самостоятелна е(най-вероятно) и несъмнено биха се запитали какво могат да предложат, преди да се впускат в безсмислени флиртове. Освен това дамата на тази възраст не обича да си губи времето.

Срещите с непознати подмладяват. Всяка среща ви въодушевява да показвате най-хубавото от себе си – освен от външността си, само че и от характера си. Всъщност можете сами да се преоткриете или да научите нещо ново за себе си, което не сте подозирали, че носите.

На 40 животът не свършва, а може да стартира по най-хубав и магически метод.

Повярвайте в своята приказка и се борете за нея!

Лична история

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР