Никога не е имало лична среща между мен и Мартин

...
Никога не е имало лична среща между мен и Мартин
Коментари Харесай

Адвокатът на Нотариуса Велимир Атанасов: Никога не е имало лична среща между мен и Божанов

" Никога не е имало персонална среща сред мен и Мартин Божанов, в никакъв случай ", съобщи пред Българска национална телевизия юристът и съучастник на Наториуса.

" Явно са решили да се възползват от обстановката, от това, че името ми излезе по случая с делото с Луковит и Мартин Божанов. Защо ме назовават по този начин, аз по какъв начин да разясня? "

Всъщност познавате ли ги?

" Познавам ги, тъй като водим четири цивилен каузи и настрана още наказателни каузи, тъй че ги познавам по взаимно дет се споделя "

Как са протичали контактите Ви?

" Никога не е имало персонална среща сред нас, в никакъв случай. И това ми е доста забавно и държа въпросните господа като вършат квалификации, насочат всевъзможни изказвания да кажат ясно и изрично къде тъкмо аз съм се хвалил с някакви контакти от всевъзможен тип, с който и да било ", попита Велимир Атанасов. Къде се е провела тази среща, при какви условия и по кое време? Защото такава среща не е имало. Така, че ми е доста забавно какво ще кажат ", уточни юристът на Нотариуса.

Всъщност Вашето име е споменавано в подтекста на една скица за изнудване, рекет. Това по какъв начин ще го коментирате?

" Бях юрист по въпросното дело. Нещата, които са се случили в залата са протоколирани, има протоколи. Водени и подписвани персонално от ръководителя на състава за това, което е ставало отвън залата. Тъй като аз слушах доста сходни изказвания, в които доколкото съм чул госпожа Цариградска не е отправяла някакви изказвания за мен. Не мога да приказвам за това, което се е случвало отвън залата. Нито като удостоверение, нито като отричане дали се е случвало. Това към този момент има и следствени органи и делото върви. Те към този момент ще се произнесат ".

Какво Ви свързва с Мартин Божанов?

" Бях му юрист. Бях му юрист ".

А съучастник?

" Отделно от това съучастник съм бил в един избран интервал, когато обслужвах една банка. Дружествата бях основани с тази цел, напълно за посланичество по каузи, по които аз съм осъществявал посланичество. След като приключихме с няколкото каузи, които бяха предоставени повече няма съдействие. Всъщност аз пиша 2018, само че по-скоро интервалът е 2017-2018. След това съвсем нямаме контакт с него. А, довършвах делата, които бяхме почнали, само че към този момент като негов персонален юрист, защото в този интервал 2017 някъде, в случай че не греша, някъде там той стартира развода си със своята някогашна брачна половинка Адриана. Беше тежък бракоразвод ".

Вижте цялото изявление във видеото.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР