Ник Кирьос се представя на изключително високо ниво от началото

...
Ник Кирьос се представя на изключително високо ниво от началото
Коментари Харесай

Кирьос изнесе нов впечатляващ мач на клей и отстрани седмия поставен в Хюстън!

Ник Кирьос се показва на извънредно високо равнище от началото на американското турне, като през тази седмица взима присъединяване на конкуренцията в Хюстън, която е първа негова на клей от близо три години. Австралиецът реализира страховит триумф в първия кръг на шампионата против Макензи Макдоналд, който го води до днешната му среща с Томи Пол.

Шампионът на двойки от АО сервираше чудесно в хода на целия дуел против американеца, не позволи нито един пробив, като дружно с това се представяше на нужното равнище и в моментите на ретур, показва доста техника в своите отигравания и изцяло справедливо се поздрави с успеха след 6:4 6:2. В четвъртфиналната фаза за международния номер 94 следва конфликт против Майкъл Мо, който влезе като,,щастлив губещ " в схемата на мястото на Каспър Рууд.

Началните минути на дуела предложиха завладяващи мигове, откакто Пол пръв доближи брейкболи, само че австралиецът излезе от сложната обстановка с помощта на началния си удар. Още в идния гейм Кирьос взе самодейността на своя страна, показа се ослепително в продължителните разигравания и след неточност на съперника си съумя да осъществя пробив. В оставащите моменти до края на частта Кирьос се концентрира върху печеленето на личното си подаване, което се оказа вярна тактика и той записа откриващия сет на сметката си.

Двойковият първенец от Шлема продължи да надгражда в играта си при започване на втората част, което му донесе ранен пробив задатък и беше все по-близо до триумфа в срещата. Краят на сета ни даде слаба игра от страна на сервиращите, като станахме очевидци на голям брой шансове за брейк, само че австралиецът за следващ път бе безукорен във значимите мигове, с цел да осъществя нов пробив, с който,,уби " интригата, с цел да вдигне победоносно ръка в идващите минути.

First clay-court quarter-final since Houston 2018
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР