Ник Кирьос продължава с чудесното си представяне на трева. През

...
Ник Кирьос продължава с чудесното си представяне на трева. През
Коментари Харесай

Бивш номер 1: Кирьос ще е заплаха за всеки на Уимбълдън

Ник Кирьос продължава с чудесното си показване на трева. През предходната седмица австралиецът доближи до полуфиналите в Щутгарт, а сегаще се изправи против Пабло Кареньо Буста в мач от четвъртфиналите на мощния шампионат в Хале.

Според някогашния международен номер 1 Анди Родик, Ник може да победи всеки на идния Уимбълдън, защото 27-годишният тенисист просто не се опасява от най-големите.

„ Ник се показва отлично на трева и това е видно за всички. Резултатите му приказват задоволително и аз мисля, че той ще бъде сериозна опасност на Уимбълдън за всеки един. Никой не желае да се срещне с него още в първи кръг, тъй като играта му е непредвидима и Кирьос играе без боязън.

Ник неведнъж е потвърдил, че не се интересува дали ще излезе на корта против Надал или Джокович, този човек просто има способността да победи най-големите в международния тенис. Смятам, че в случай че всичко върви по проект, Кирьос има положителни шансове да стигне доста надалеч на свещената трева “, сподели последният американец печелил US Open.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР