Ник Кирьос постигна споразумение по делото за клевета, заведено от

...
Ник Кирьос постигна споразумение по делото за клевета, заведено от
Коментари Харесай

Кирьос постигна споразумение по делото със зрителя от Уимбълдън


Ник Кирьос реализира съглашение по делото за клюка, заведено от един от феновете на финала на Уимбълдън тази година.

В третия сет австралиецът изрази предпочитание жена на първия ред да бъде изгонена от корта, защото е „ толкоз пияна, че е изгубила разсъдъка си “. Държанието му бе предизвикано от зов преди негов начален удар.

Тогава съдията му насочи публично предизвестие за езика, който употребява и за дългата дрънканица, в която влезе. Проблемите за Ник обаче не свършиха с това – той освен загуби конфликта, само че и фенът, Ана Палус, го упрекна в клюка през август – за „ неразумно и изцяло безпричинно изказване “.

Делото откри своя край, откакто Ана одобри съглашение, включващо опрощение от страна на Кирьос и даряването на 20 хиляди паунда от страна на тенисиста за щедрост.

„ Казах на съдията, че почитател, към този момент зная, че това бе Ана Палус, ме разсейва по време на дуела и съгласно мен е пийнал, “ уточни Ник.

„ Приемам, че това разбиране бе неверно, и се оправдавам. За отплата подарих 20 хиляди $ на болница Great Ormond Street – щедрост, определена от девойка Палус. Повече няма да разясня тематиката, “ добави още той, представен от Eurosport.

Ситуацията по време на финала се разви при тъждество в сетовете.

„ Не ми вярваш? Не би трябвало всичко да се свежда до твоето мнение – тя ме разсейва, когато поднасям на край на Уимбълдън. Няма по-голям мач, само че ти не ми вярваш и тя го направи още веднъж – съвсем ми коства гейма. Защо към момента е тук? Тя е толкоз пияна, че е изгубила разсъдъка си, приказва на първия ред по средата на гейма! Какво е задоволително тук? “ избухна тогава Кирьос.

Когато съдията му отговори, че държанието на фена фактически не е вярно, той продължи: „ Добре, тогава я изритай от корта. Зная тъкмо коя е – тази с роклята. Изглежда като че ли е изпила 700 напитки, братче. Говори ми в средата на точката, а ти единствено свиваш плещи. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР