Ник Кирьос няма да участва на United Cup заради контузия,

...
Ник Кирьос няма да участва на United Cup заради контузия,
Коментари Харесай

Кирьос: Извинението ви трябва да е толкова шумно, колкото неуважението


Ник Кирьос няма да взе участие на United Cup поради травма, само че даже когато е надалеч от корта международният №22 съумява да откри място в медиите. Австралиецът атакува остро своите критици, като мотивът за това е идната премиера на продукцията на Netflix „ Break Point “.

Документалната поредност е дело на екипа, снимал „ Drive To Survive “- хитовият сериал, показващ от близко живота на водачите от Формула 1. Премиерата ще бъде броени дни преди Australian Open – 13 януари. Първият епизод ще бъде отдаден на Ник Кирьос и Танаси Кокинакис и триумфалното за тях тазгодишно Открито състезание на Австралия, където завоюваха купата на двойки.

Кирьос смята за иронично това, че непрекъснато бива представян като изверг, само че в това време ръководителите на ATP желаят да го употребяват като един от катализаторите за повишението на известността на тениса.

„ Ха-ха, значи след всичко това, след всички медии и публицисти, които непрекъснато повтарят какъв брой пакостя на спорта, по какъв начин нямам никакво почитание към играта и с две думи съм безспорен изверг, в този момент ще бъда в първия епизод на плана на Netflix, чиято цел е да увеличим фенската си база и да сложим тениса на картата “ – разяснява финалистът от Уимбълдън в Twitter.

„ И, също така, да спечелим пари за всички, свързани с тениса. Всички вие изглеждате в действителност неуместно сега. Извинението ви би трябвало да бъде също толкоз шумно, колкото неуважението, което демонстрирахте “ – добави роденият в Канбера тенисист.

Отношенията сред Кирьос и част от австралийските почитатели още веднъж се изостриха през последните седмици. Макар да е първа ракета на Австралия, той отхвърли да играе на Купа „ Дейвис “, където отборът на Лейтън Хюит стигна до край, като вместо това се записа в два демонстративни шампионата през декември. В изявление, което даде в дните след заключителния конфликт в Малага, Кирьос съобщи, че повода за решението му е чисто финансова, което не се хареса на феновете на тениса в родината му.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР