Ник Кирьос направи впечатляващ сезон през 2022-ра, когато достигна до

...
Ник Кирьос направи впечатляващ сезон през 2022-ра, когато достигна до
Коментари Харесай

Със среден пръст към камерата: Кирьос обяви, че е преминал операцията на коляното

Ник Кирьос направи впечатляващ сезон през 2022-ра, когато доближи до финала на Уимбълдън поединично и победи на Аустрелиън Оупън на двойки. Всичко това докара до високи упования към австралиеца на домашния му Шлем, като даже самият той в интервютата си преди началото на конкуренцията разкри, че се усеща като един от любимците за трофея. За страдание на домакините обаче, най-хубавият австралийски тенисист се оттегли още в първия ден от шампионата, акцентирайки като причина травма в коляното.

По време на конференцията си, на която разгласи новината, канберецът показа, че става въпрос за скъсване на страничния менискус и киста. Също по този начин той заяви, че му следва да се подложи на артроскопска интервенция на коляното, която ще го принуди да отсъства от кортовете в продължение на 3-4 седмици. 

Кирьос, който нормално споделя огромна част от всекидневието си със своите почитатели в обществените мрежи, разгласява кадър директно след хирургическата намеса, на който в характерен за себе си жанр се е обърнал към камерата, показвайки междинен пръст.

" Операцията е приключена. Ще направя всичко по силите си, с цел да се върна към най-хубавото си равнище. Към същинските хора измежду вас, които се интересуват от положението ми и ми изпращат положителна сила... обичам ви ", написа като текст към фотографията финалистът от Уимбълдън, чиито очаквания са да се възвърне в точния момент за Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями, започващи през март. 
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР