Нигерийският национал Вив Соломон-Отабор (24 г.) също е прекратил договора

...
Нигерийският национал Вив Соломон-Отабор (24 г.) също е прекратил договора
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" обяви раздяла с нигерийски национал

Нигерийският национал Вив Соломон-Отабор (24 г.) също е прекратил контракта си с " ЦСКА-София ". Това стана ясно от известие от клуба, в което бе оповестена раздялата с четирима чужденци - Раул Албентоса, Денис Давидов, Върнан Анита и Соломон-Отабор. За първите трима обаче към този момент се знаеше, а и те бяха оповестили, че напущат " ЦСКА-София ". Това обаче до момента не беше оповестявано от клуба по неразбираеми аргументи, като се изключи разтрогването с Албентоса. Последният съобщи при напускането си, че чака още 12-13 чужденци да бъдат освободени от тима поради финансови усложнения на управлението, подбудени от пандемията от ковид.

Вив Соломон-Отабор е някогашен състезател на британските " Бирмингам ", " Оксфорд ", " Болтън " и " Портсмут ". Той подписа с  " ЦСКА-София " при започване на юли м.г. и до момента бе изиграл 20 мача, в които означи 1 гол. През октомври м.г. крилото получи и първа повиквателна за националния тим на Нигерия.

Иначе от " ЦСКА-София " възнамеряват да стартират от петък тренировки на дребни групи. Всъщност играчи на " ЦСКА-София " и треньорът Милош Крушчич бяха засечени да организират скрито сходни тренировки по време на изключителното състояние, въпреки от клуба да отхвърлиха.

Днес са били направени PCR проби за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб, и резултатите от тях се чакат. Португалският халф Тиаго Родригес се е прибрал в София през вчерашния ден и занапред ще премине през 14-дневна карантина преди да възобнови занимания с отбора.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР