Ние вече имаме български автор, който се изкачи на 15-то

...
Ние вече имаме български автор, който се изкачи на 15-то
Коментари Харесай

Книжния Олимп Амазон бе изкачен за първи път от пазарджиклия

Ние към този момент имаме български създател, който се изкачи на 15-то място по продажби в най-голямата международна книжарница – Amazon. На 4-ти ноември тази година, Илиян Кузманов и книгата му „ Ако срещнеш Буда, убий го! “ покориха комерсиалния Еверест в интернационалната литература.



Същия жар и търговски усет, Илиян ползва и в обществения си бизнес, който от няколко години развива в България, след повече от сполучливите си инициативи в Лондон, Англия. Илиян освен основава мултимилионен бизнес в Англия, стартирайки с 20 паунда в джоба си, само че и печели признанието за най-хубаво обществено предприемачество. Социалната му ориентираност е и главната причина триумфа му с книгата да притегли голям триумф. Над 600 интернационалните медии пишат за Българския публицист деятел, измежду който US, CBS, Fox, NBC, а Washington Mail и New York Today вършат големи репортажи за него, освен като публицист само че и като извънредно итересен човек, съумял в да се потвърди в разкични крайща на света, посредством гения и желанието да оказва помощ и трансформира света към себе си.

От седмица е и измежду финалистите в най-големия книжовен конкурс - Readers Favorite, с награден фонд 100 000 Щатски долар, в който също по този начин 10-те книги от спечелилите получават контракти за филмиране с едно от най-големите Холивудски студия. А 20 други получават контракти с едни от най-големите книжни сътрудници. Между другото още преди да попадне в Американския конкурс, Илиян получи мощни ревюта от критиците на състезанието, която написа за нашия създател: „ Ако Срещнеш Буда - Убий Го! на Илиян Кузманов е завладяваща история за духовната среща на един човек с Бог! “.

Книгата му „ Ако срещнеш Буда, убий го! “ е измежду финалистите на още няколко състезанието зад океана. Но дано ви споделя, това което споделя един много сполучлив публицист от Ню Йорк за Илиян. Това е Стивън Джозеф, юрист и създател на няколко бестселъра зад океана.

„ Когато аз започнах да се занимавам със Зен Будизъм във Village Zendo в New York четях книги за просветлението, само че в никакъв случай не са ми харесваха тези книги. Но това ме накара да осъзная, че в случай че искаш прояснение, ти би трябвало да спреш да го търсиш. Това е повода, заради която боготворя тази книга толкоз доста. Тя е тъкмо да спрем да се тормозим какво значи Правилно за Нас. Също по този начин се любувах на късата Драхма най-после. Много добре направено! “

Не по дребен триумф Илиян жъне и при многочислените си срещи с интернационалната аудитория, представяйки я на Балканско Книжно Рок Турне в прилежащите ни страни, като съвсем 2000 книги попадат в ръцете на малада аудитория решила да се позабавлява с книжния концерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР