Ние сме ревностни европейци и вървим напред в правилната посока.

...
Ние сме ревностни европейци и вървим напред в правилната посока.
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Диалог, компетентност и баланс – това е нужно, за да защитим националния си интерес в ЕС

Ние сме ревностни европейци и вървим напред в вярната посока. Работим крепко, с цел да бъдат градовете ни по-хубави и това се вижда. Предвидените средства за вложение от бюджета в Казанлък са 17 млн. лв., а Европейският съюз е подкрепил Долината на розите със 170 млн. лв..

С тези думи стартира срещата си Лиляна Павлова, претендент за евродепутат от листата на ГЕРБ, в казанлъшкия новооткрит пенсионерски клуб „ Тракийка “ през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на партията. „ С разговор, подготвеност и баланс – по този начин се отстоява българският интерес. Помним опитите за банкрутиране на страната от тези, които през днешния ден застават пред Европа и хулят страната ни. Така не се случва нищо положително – в противен случай “, сподели още Лиляна Павлова. Тя бе безапелационна, че отстояването на българските позиции е от извънредно значение, тъй като по този начин ще бъдат съхранени културата и традициите на страната ни. Лиляна Павлова добави, че това е належащо да се случва както на национално, по този начин и на европейско равнище. Кандидатът за евродепутат напомни, че в Народното събрание бе признат на първо четене и Закон за маслодайната роза, който основава единна национална наредба за произвеждане и преправка на растението - български знак.



Заедно с Лиляна Павлова в пенсионерския клуб в Казанлък бе и Йоана Йончева – Фильова, също претендент за представител на България в Европейския парламент, народните представители Борис Кърчев и Радостин Танев, кметът на Казанлък и общински началник на партията Галина Стоянова, общински съветници, както и регионалният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.



„ Бъдете дейни – излезте на 26 май и гласувайте. Подобренията в нашия град се случват, тъй като за тях се работи. Казанлък става все по-добро място за живеене с помощта на напъните както на локалната, по този начин и на националната власт “, сподели пред ползвателите на клуба Йоана Йончева – Фильова.



Само преди седмица, националният представител от района Борис Кърчев и присъдружната организация Старейшини ГЕРБ, подариха на новия клуб „ Тракийка “ ледник, два тв приемника, климатик и кафе машина.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР