Ние сме пазители на целостта на нашата Родина. Ние сме

...
Ние сме пазители на целостта на нашата Родина. Ние сме
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Пристое: Ние от ДПС сме пазители на целостта на нашата Родина

Ние сме пазители на целостта на нашата Родина. Ние сме пазители на мира, стабилността и сигурността в нашата страна. Затова и Европа споделя - Ние имаме потребност от Движението за права и свободи. Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от трибуната на обичайния възпоменателен протест на Майските събития от 1989 година в село Пристое, оповестиха от пресцентъра на партията.

"Европа е на кръстопът. Или ще тръгне в посоката на национализма и ксенофобията, омразата към другите, или ще върви по пътя на толерантността, демокрацията, единството и заедността. Ние би трябвало да помогнем на Европа сега ", съобщи ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на листата за европейските избори Мустафа Карадайъ от Пристое, където се означи 30-тата годишнина от майските събития.

"Поне за 20 години напред ще се начертае посоката за развиване на Европейския съюз. Освен това обаче - и България има потребност от смяна. Не може с шовинизъм и ксенофобия, с разделяне и опълчване да се ръководи нашата татковина. Ние 1989 година не се борехме за националисти в нашата страна. Ние се борехме за народна власт, за приемливост, за заедност в нашата татковина. Затова с номер 20 в края на тоя месец ние ще дадем знака за смяната и в нашата татковина ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР