Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра

...
Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра
Коментари Харесай

Петков : Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли

Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра по-бедни, в сравнение с сме влезнали. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на учредяването на „ Продължаваме промяната “ като партия.

Той акцентира, че от Политическа партия в никакъв случай не са взимали решения, които са знаели авансово, че ще се окажат неверни.

" Влизайки тук, казвайки „ здрасти “ на толкоз доста хора, които познаваме: положителни, готини, с вяра, смислени си казваш – „ Ей, има смисъл от тази работа. Много бързо научихме и с Асен, и с групата към нас е, че сами не можем, няма по какъв начин да стане единствено на възторг, само че колкото повече работим дружно, бутаме в една посока, толкоз повече смяната стартира да се случва. Всички се разсънваме всички залети с най-различни идиотии. Казваш си: „ Добре, за какво сме такива мазохисти? “, добави министър председателят.

" Сега слагаме формалния тип. Това, което можете да видите в близост, са толкоз доста хора с една обща идея. Промяната изисква много време, старания и хора. Не е обвързвана с изборни цикли, съобщи Кирил Петков преди формалното основаване на Политическа партия ПП като партия.

Той не отговори на журналистически въпроси, само че даде обещание да го направи след това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР