Ние сме казвали ,че на ГЕРБ им куца малко коалиционната

...
Ние сме казвали ,че на ГЕРБ им куца малко коалиционната
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: На Данаил Кирилов може да му е дошло до гуша от някои квалификации към него

Ние сме казвали,че на ГЕРБ им куца малко съдружната политика. Редно е ние да сме осведомени авансово. Така бе с новата конституция. Това сподели по БТВ Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация.
ГЕРБ оферират правосъден министър. Ние нямаме рекламация, само че дано ни осведомят. Зад всяка оставка стоят разнообразни неща. Може да му е пристигнало до гуша от някои квалификации към него. Не мога да бъда сигурен какъв е претекста за оставката му.

Присъствах на срещата за новата конституция. Аз нямам юридическо обучение. Но присъствах, тъй като трябваше да се договорят избрани параметри, нали управляваме дружно.

Текстовете са направени от адвокати. Но всеки човек може да има концепция за смяна. Държим на нещата, които сме предложили, да влязат в новата конституция. За нас 2 септември не е период. По-скоро би трябвало да има по-широко разискване. Ако не влязат нашите точки ние няма да подпишем. Въпрос на диалози е. Някои от тези неща може да се включат в българското законодателство. Ние казахме на срещата, че ние сме за това да има промени в конституцията. Но казахме, че желаеме нашите неща да се включат в общ план.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР