„Ние сме безкрайно притеснени за това, което се случва в

...
„Ние сме безкрайно притеснени за това, което се случва в
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Държава се управлява с много отговорност и много работа

„ Ние сме безпределно обезпокоени за това, което се случва в страната. Хаосът, който сътвориха така наречен „ партии на смяната “, е нездравословен за всички. Държава се ръководи с доста отговорност и доста работа. България има потребност от устойчиво държавно управление. Необходими са способени и рационални решения, каквито ние сме посочили, че можем да взимаме. “ С тези думи лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова се обърна към жителите на врачанските квартали "Бистрец " и "Кулата ". Заедно с нея бяха и претендентите за народни представители от обединението доктор Владимир Христов, Владимир Миленков и Мартин Харизанов.
Те разясниха, че България е единствената страна в Европейски Съюз, която няма да получи предплатено 1.6 милиарда лева по Плана за възобновяване и резистентност през актуалната 2021 година, поради забавеното му внасяне в Европейска комисия. „ Страната ни очакваше 13 милиарда лева, само че заради „ изчегъртването “ на проекта, квалифициран от ГЕРБ, в този момент бизнесът и хората няма да бъдат подкрепени финансово “.
Мартин Харизанов акцентира, че рецесията е безпощадна и показа терзанието си, че с въвеждането на „ зелените документи “ има риск за работните места на хората.
Цените на електрическата енергия са непостижимо високи и това затруднява доста производства, а за жалост от 1 януари се чака и покачване за битовите консуматори, което всеки българин ще усети по джоба си.
„ Пътят към развиване на една страна е положителната инфраструктура “, съобщи инженер-геодезистът Владимир Миленков и показа своя опит в областта на капиталовото планиране и строителството. „ Бяха предоставени над 100 км рехабилитация и реорганизация на пътища в област Враца. Сега ремонтните действия са спрени, строителни компании излизат на митинги “, съобщи той.
„ Толкова разлъчен българският народ в никакъв случай не е бил “, посочи доктор Владимир Христов и прикани да протягаме един към различен ръка и да зачеркнем езика на омразата, който вдигнатият пестник на Радев насади. Той разяснява, че плануваното основаване на индустриална зона във Враца ще обезпечи повече самун за хората, а локалната власт е сполучлива тогава, когато има работеща централна власт и устойчиво държавно управление, а не безпорядък и безвремие, в които страната се намира към този момент 7 месеца.
Сред дискутираните тематики бяха и покачването на цените на питателните артикули, новата Коронавирус вълна и неналичието на съответни ограничения за справяне със здравната рецесия, както и провокациите с машинното гласоподаване.
„ Въпреки че се пробват да ни затруднят с машинното гласоподаване, ние ще се оправим “, безапелационни бяха хората.
В рамките на срещите претендентите за народни представители приканиха да се гласоподава с номер 32 за коалиция ГЕРБ-СДС и с номер 15 за кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева-Матеева.
Само с рационални и можещи хора страната ни ще върви напред.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР