Ние пак сме тук!– Няма да се откажем да се

...
Ние пак сме тук!– Няма да се откажем да се
Коментари Харесай

Д-р Светлана Лакова – водач в 4-ти Великотърновски МИР и 7-ми Габровски МИР – НИЕ ПАК СМЕ ТУК

Ние отново сме тук!

– Няма да се откажем да се борим за опазване на всемирен полезности и морал! Семейството, вярата, родът и РОДИНАТА са наши цели!

Запазването на страната България е приоритет номер едно!

Ние отново сме тук! – За да схванат българските жители, че смяната, съхраняването и оцеляването на България е в личните им ръце.

Ние отново сме тук! – За да ви предизвикваме да преодолеете страха. Страхът е главният ограничител на човешкото деяние! Страхът от липса на приходи, липса на сигурност, от зависимости, липса на религия.

Преодолейте страховете си и излезте да гласувате на 02 октомври 2022 година!

Гласувайте осъзнато и с разсъдък, с цел да я има България – мирна, свободна и самостоятелна!

Днес обществото минава от една рецесия в друга. За една година националните избраници демонстрираха неспособност за ръководство и некадърност да запазят националната сигурност. Опасността е над нас!

Липсата на професионална подготвеност, опит и държавническа мисъл доведоха България до политическа и конституционна рецесия. Отново задоволяването на персоналният интерес, егото и благинките на нашите избраници не разреши да се изберат целите и посоката за съхраняването и оцеляването на България.

За кой следващ път хората повярваха на обещания, повярваха на визията, а не прочетоха наличието?

Всеобщо е мнението на хората, че няма кой, всички са идентични. „ Всички са маскари. “ Апатия е превзела всички.

Ние българите имаме едно доста скъпо качество, не се предаваме, през нашата многовековна история сме потвърдили, че можем да оцеляваме и имам вяра, че още веднъж ще го създадем!

Как?

Като се върнем към нашата антична и славна история. Като се поучим от образците на нашите герои, като повярваме, че можем да бъдем, да ни има, можем да бъдем мощни!

Като вървим един до друг с поколенията млади, остарели, опитни и потвърдили се персони. Растежът е изпълним единствено с последователност, самопризнание и позитивно и дълготрайно целеполагане за реализиране на резултатите, с цел да я има България!

Нима Левски щеше да оцелее, през днешния ден? Как щяхме да се отнасяме с желанията и полезностите на капитан Петко челник? Примерите са многочислени.

Днес Левски щеше да бъде неразбираем. Колко от Вас щяха да го последват? Колко от Вас щяха да рискуват живота си за родината, за фамилията и за децата си, с цел да сме част от картата на Европа и Света!

Земя като една човешка длан,

Земя на кръстопът,

Земя, апетитна за доста империи, само че земя съумяла да бъде съхранена до през днешния ден. Държава горда и обективна има я и ще има и за напред!

Ние не желаеме бойни ракети да прелитат над въздушното ни пространство!

Ние не желаеме иго и послушание на англосаксонският сюжет за изтриване на България!

Ние не  желаеме джендърско общество и промиване на съзнанието на нашите деца, не замяна на текстовете в класическата и модерна литература, с цел да е в синхрон с Истанбулската спогодба!

Ние сме за обичайното семейство включващо мъж, жена и деца.

Ние сме за обичайното единоначалие, заложено ни от природата. Хармония и развиване на човечеството като част от цялото.

Ние имаме вяра, че българските жители ще чуят нашите послания ще послушат вътрешното си чувство и ще излязат да гласоподават на 2 октомври 2022 година с цел да я има България!

Ние отново сме тук!

Ние отново ще бъдем тук и след 2 октомври 2022 година и ще отстояваме правилата си за по-доброто битие на хората, с цел да сме част от цялостната битка за съхраняването на човечеството!

Политическа партия „ Русофили за възобновление на отечеството “ на 02 октомври 2022 година номер 29 в интегралната бюлетина.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР