Ние от Има такъв народ сме в политиката и в

...
Ние от Има такъв народ сме в политиката и в
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Ние от ИТН сме в този парламент, защото можем да носим отговорност

Ние от " ИТН " сме в политиката и в този парламент, тъй като можем да носим отговорност и тъкмо тази отговорност ни задължава да бъдем градивни и да създадем всичко допустимо този парламент да работи, да създадем всичко допустимо и всичко, което зависи от нас за разрешаването на рецесиите, които стоят пред всички български жители. Това съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " Ивайло Вълчев.

" За Има Такъв Народ е значимо оптимално бързото приемане на България в Шенген, завършването на подготовката за влизането на България в еврозоната и оптимално бързото приемане на законите, които са нужни и са свързани с Плана за възобновяване и резистентност ", уточни той.

Според него, това в този момент е най-важното, а не страстта, обидата, фантазиите и неизпълнените стремежи.

" Затова ние от Има Такъв Народ ще взимаме практични решения, подкрепяйки всяко деяние, което е от изгода за българските жители, тъй като проблемите на страната не са партийни, а са национални. Ще бъдем неизменен коректив по този начин, че посредством нас хората да могат да могат да управляват политическата класа. Всички отвън тази постройка могат да мислят за всичко, само че ние които сме тук и работим вътре в тази постройка, би трябвало да мислим за всички останали и това не е привилегия, а обвързване ", сподели още Ивайло Вълчев.

Той пожела триумф на 49-ото Народно заседание за България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР