Ние не разполагаме с данни за здравното състояние на лидера

...
Ние не разполагаме с данни за здравното състояние на лидера
Коментари Харесай

Кремъл: Нямаме данни за здравословното състояние на Рамзан Кадиров

" Ние не разполагаме с данни за здравното положение на водача на Чечения Рамзан Кадиров ", това сподели през днешния ден представителят на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През - Дмитрий Песков, съобщи Би Би Си.

Прессекретарят на Кремъл отхвърли да отговори на журналистически въпрос дали ръководителят на южната съветска самостоятелна република е болен. " Администрацията на президента на Руската федерация не е институция, издаваща документи за здравословното положение на ръководителите на самостоятелните райони ", сподели още Песков.

Говорителят на Кремъл добави: Такъв жанр информация има персонален темперамент.

Да напомним, преди няколко дни в медийното пространство започнаха да циркулират спекулации по отношение на здравето на Кадиров. Вчера в формалния му канал в Телеграм се появи видео с него, само че обявата не постави завършек на догатките за здравето на водача на Чечения.

Според данни, публикувани от израелската медия мигнюз, на Кадиров е била осъществена интервенция до трансплантиране на бъбрек. " Пациентът обаче е отхвърлил органа ", добави изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР