Ние не променяме нашите позиции преди и след изборите. Важно

...
Ние не променяме нашите позиции преди и след изборите. Важно
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Бюджет 2023 и законите по Плана за възстановяване са приоритет за 48-ото НС

" Ние не променяме нашите позиции преди и след изборите. Важно е да се подчертае, че за нас е значимо не какви червени линии се слагат в обществото и сред политическите партии, а по какъв начин да придвижим страната напред. За нас битката с корупцията и стягането на контрола на разходването на обществените средства е от главно значение. Ще беседваме за политики, които само биха подсигурили, че тези неща ще се случат. Готови сме да водим тези диалози с всяка една от политическите сили ", това съобщи пред БНР Андрей Гюров, определен за народен представител от " Продължаваме промяната " в 48-ото Народно заседание.

Гюров акцентира, че Бюджет 2023 и законите, свързани с Плана за възобновяване, както и 16-те ограничения, препоръчани от Политическа партия, са цели пред бъдещия 48-и парламент.

" Ще бъдем градивни и диалогични сътрудници, не бихме отказали диалози ", съобщи той.

По думите му практиката, в която се приготвя бюджет, основан на занижени прогнози за растеж и инфлация, води до това, че разноските и заплащанията, които отиват към жителите, са понижени, с цел да може най-после на годината действителните доходи да надвишат плануваните в бюджета и те да бъдат изхарчени без глоба на Народното събрание.

" Има позиция на Европейски Съюз, тя е съгласувана с Министерство на външните работи, да не се канят посланиците на Руската федерация и на Беларус, тя е от месец март. Ако тези правила се съблюдаваха, нямаше да има потребност да се влиза в полемики и по този начин елементарно да се подменя дневният ред на обществото ", разяснява Андрей Гюров проблема " Митрофанова ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР