Ние, жените, сме такива: даваме на мъжете хиляди шансове. Вярваме,

...
Ние, жените, сме такива: даваме на мъжете хиляди шансове. Вярваме,
Коментари Харесай

Ще съжаляваш, когато изгубиш жената, която е вярвала в теб

 младеж-и-момиче

Ние, дамите, сме такива: даваме на мъжете хиляди шансове. Вярваме, че могат да станат по-добри и желаеме да сме до тях, когато това стане. Ето за какво доста от нас се оказват в ужасни връзки, в които мъжете се държат неприятно с нас, само че ние поносим, вярвайки, че той ще се промени.

Ние в действителност желаеме да имаме вяра, че когато той споделя, че ще стане по-добър, то по този начин и ще бъде.

Но когато дамата осъзнае, че й е писнало, към този момент нищо не може да се промени. Веднага щом осъзнае, че без този мъж животът й ще бъде доста по-хубав, незабавно щом разбере, че цялото й време и сила са напразни, всичко завършва.

И колкото и той да трансформира своето тяло, метод на живот или кариера, това няма да я накара да се откаже от нейния нов живот, свободен от неговото въздействие.

Често мъжете се оправдават с думите: „ Ако тя не ме приема подобен, какъвто съм, то тя не ме заслужава, когато стана по-добър “. Но истината е, че никой не е задължен да се занимава с минусите на другия и никой не заслужава да гради комплицирани връзки с този, който не желае да поеме отговорност за своите недостатъци.

Когато дамата най-сетне се е отказала от подобен мъж поради самата себе си, това може да навреди н възприятията му, само че казусът е в постъпките на самия човек.

Естествено, когато той най-сетне се промени, то несъмнено ще си откри хубава половинка. Но въпросът е ще го обича ли тя и ще има вяра ли в него, когато стартират сложните времена за него? А такива интервали в живота са неизбежни.

И тогава той ще си спомни за онази, която е вярвала в него, когато даже не е представлявал нищо. Която го е обичала, подкрепяла и стимулирала, когато той даже не е молил за това. Но към този момент ще е късно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР