“Ние искаме да се установят фактите и да се разсеят

...
“Ние искаме да се установят фактите и да се разсеят
Коментари Харесай

Човек на Нинова крещи от трибуната: Държавен преврат! Искаме факти, кажете истината

“Ние желаеме да се открият обстоятелствата и да се разсеят или потвърдят подозренията за това почтени ли бяха изборите в България или не. И не приказваме толкоз за последните избори, тъй като в действителност разписките от машините се брояха, само че се организираха преди този момент три други избори на машина и в случай че се потвърди, че те са манипулирани, това би било еднакво на държавен прелом. ”
Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин от парламентарната естрада, представен от „ Епицентър “.
Той акцентира, че има прекалено много хора, които се съмняват в машинното гласоподаване, а изборният развой и честността на изборите зависи в голяма степен дали жителите имат доверие в този развой.
“Ако не почистим този въпрос, ще пристигна едно болшинство и ще върне машините, както бяха постарому. Нека да сме сигурни, че този развой не е манипулируем и че може да се има доверие в подобен вид гласоподаване ”, аргументира Вигенин предлагането на “БСП за България ” за основаване на краткотрайна комисия, която да откри обстоятелствата и събитията към сигурността на машинното гласоподаване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР