Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България.

...
Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България.
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България

Ние имаме волята и желанието да създадем смяната в България. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев при закриването на предизборната акция на партията на среща-концерт в Ботевград. Група " Акага " зарадва ботевградчани със своите музикални творби и сътвори положителни страсти в градския парк. Барабанистът на групата Димитър Митев - Дънди е и лидерът на листата на Политическа партия МИР за Пловдив - град. На закриването на акцията участваха и лидерът на листата за София-област Йонко Ненчев и претендентът за депутат Цветан Македонски, както и представители от управлението на Политическа партия МИР и претенденти за народни представители от цялата страна.

" Избрахме неслучайно в Ботевград да открием нашата предизборна акция и още веднъж тук да я закрием. Факт е, че на локалните избори Политическа партия МИР заложи на Иван Гавалюгов и неговия екип и партия МИР още след самото си основаване стана известна точно от Ботевград. Затова ние имаме сантимент към Ботевград ", обърна се към ботевградчани Симеон Славчев.

Той съобщи, че Политическа партия МИР не е типичната партия. " Ние сме новата партия, неслучайно ни назовават партията на новото потомство на българската политика. Зад партия МИР стои голям експертен капацитет. Нашите листи са образувани не на партиен принцип, както стана и с кмета на Ботевград. Ние формираме нашите листи на експертен принцип - хора, които са специалисти, които са експерти в своята област и които знаят какво и по какъв начин да създадат. И защото стана въпрос за Димитър Митев - Дънди, барабанистът на " Акага ", той е лидер на листата на партия МИР в Пловидв-град. Във всяка една сфера има хора, както е Дънди в областта на културата, които са експерти ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че зад Политическа партия МИР стои голям експертен капацитет, който е квалифициран и знае по какъв начин да реши проблемите на хората.

" Погледнете всички наши лица, политики, цели, които стоят зад партия МИР и се обърнете към всички ваши другари, познати ботевргадчани. Обърнете се към тях и ги помолете да поддържат младата българска партия МИР, зад която стои голям експертен капацитет. Ние имаме волята и желанието да създадем смяната в България, тъй като в последните 30 години това, което виждаме, е замяна. Всички ние, като основа на нашата партия, са чисто фамилните и християнските полезности. Тук виждам доста младежи, майки и татковци с деца. Това е основата на партия МИР. България има голям капацитет. Огромен човешки и естествен запас. Нека дружно се обединим и да вземем орисите си - тези на нашите деца и внуци в личните си ръце и да създадем същинската смяна ", съобщи Симеон Славчев.

Той показа и лидера на листата на Политическа партия МИР за София - област Йонко Ненчев - общински консултант от партията в Ботевград, инженер и потвърден експерт в региона си. " Неслучайно от партия МИР заложихме на него. Той съчетава в себе си силата, младостта, опита и експертизата. Тук, до мен, е и Цветан Македонски, който е втори в листата, тук е и огромна част от екипа на партия МИР ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Водачът на листата и общински консултант Йонко Ненчев сподели, че Политическа партия МИР е формирана от работещи експерти в избрани области като инженери, доктори, дипломати, както и с доста млади лица. " Тази цялост, тези лица, желаят смяна на политическата сцена. Съвкупността от млади и по-опитни лица на партията ме кара да усещам, че е пристигнало в действителност време за смяна, а не за замяна в българската политика. Нашите цели и упоритости са да създадем общество, в което да има нови правила ", съобщи Йонко Ненчев.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР