Ние идваме изрази острото си възмущение от позицията на президента

...
Ние идваме изрази острото си възмущение от позицията на президента
Коментари Харесай

``Ние идваме``: Изказването на Радев ни прави пасивен съюзник на Путин. Ако нападнат и нас, дано не договаря мир - Политика

" Ние идваме " изрази острото си отвращение от позицията на президента Радев, декларирана в Брюксел, че България не би трябвало да изпраща оръжие за Украйна, оповестиха от пресцентъра на гражданското съдружие. 

Тази седмица се организира, където държавните и държавни ръководители на европейските страни се срещнаха с президента на Украйна Володимир Зеленски. Румен Радев съобщи, че България ще наложи несъгласие, в случай че Европейски Съюз глоби Русия за нуклеарната енергетика. Той също по този начин сподели, че се По-рано през днешния ден и от на президента.

" В рамките на спор, който унищожава Украйна и е директна опасност за Европейския съюз, от една страна; и прегазва интернационалния правов ред, от друга, сходни изявления слагат страната ни в позата на въздържан съдружник на Путин. България е в цивилизования свят и сходна антихуманна бездейност оставя чувството за обслужване на непознати ползи ", написаха от " Ние идваме " в позицията си.

Според управлението на гражданското съдружие сходни изявления опонират напълно на решението за изпращането на военна помощ на Украйна, взето в " една парламентарна република " по време на 48-ото Народно заседание.

" Дълбоко се надяваме, че в случай че страната ни бъде нападната, висшият главнокомандващ няма да откаже оръжие, изпратено от съдружниците ни, и няма да отиде да уговаря мир с агресора, за сметка на българската суверена територия и макар човешките жертви ", молят от " Ние идваме ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР