Нидерландският бранител на ЦСКА - Мено Кох даде интервю за

...
Нидерландският бранител на ЦСКА - Мено Кох даде интервю за
Коментари Харесай

Бранител на ЦСКА си припомни времето с Мемфис Депай в ПСВ

Нидерландският защитник на ЦСКА - Мено Кох даде изявление за вестник " Eindhovens Dagblad ", в което си напомни интервала като младеж на ПСВ Айндховен. В състава на " филипсите " той е бил съотборник с Мемфис Депай, който по-късно се трансформира в огромната звезда на ПСВ и един от водачите на националния отбор на " лалетата ".

" От самото начало беше ясно, че Мемфис е роден победител. И аз желаех да спечелвам всички мачове, само че по почтен метод, като бъда най-хубавият. А Мемфис беше подготвен да мине през трупове. Той в действителност искаше да завоюва всичко, а и можеше да се бори за това. Ядосваше се доста, в действителност, и напълно безпричинно, в случай че не стане неговото ", описа Кох през смях.

" Трябва да можеш да устоиш и да се оправиш с подобен мощен темперамент. Мемфис извади най-хубавото от някои момчета по този метод и с тази си спортна завист. Други обаче се връщаха в черупките си малко поради манталитета му. В последна сметка, неговият темперамент го изведе там, където е в този момент ", продължи бранителят на " алените ".
 Вижте видео с красивия дебютен гол на Жираир Шагоян за националния тим на Армения
Вижте видео с красивия дебютен гол на Жираир Шагоян за националния тим на Армения

Шагоян откри резултата в 24-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР